HungarianMagyarRomanianro-ROEnglish (UK)

GHID EXPLICATIV Pentru elaborarea și implementarea unitară a procedurii de sistem privind comunicarea din oficiu a informațiilor de interes public în format standardizat și deschis și asigurarea transparenței decizionale (.pdf/.doc)

 PROCEDURĂ DE SISTEM (.pdf/.doc)

sisopp

 ◄◄ 
 ◄ 
 ►► 
 ► 
April 2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Támogatás

INFO

Numarul unic pentru
apeluri de urgenta este 112

 112

Facebook Like Box

 A kézdivásárhelyi New Fashion és Zarah Moden cégek jóvoltából most már nem cak a város büszkélkedhet szabadidő parkkal. Mintegy két hónap alatt immár felavattak a gyermekek és nem csupán az ő örömükre négy JÁTSZÓPARKOT.torja park

 Kézdivásárhely és Gelence után a azért esett Torjára a választ, mert a céhes város után egyike azon településeknek ahonnan a legtöbben dolgoznak a gyárakban. A büdös-hegy lábánál fekvő Torjáról 149-en dolgoznak a két német tőkéjtű ruhagyárban. Bakk Vitális Mária Kinga vezérigazgató a játszótéravatáson elmondta: olyan községeket támogatnak, ahonnan a legtöbb alkalmazottuk van, de azt is figyelembe vették, hogy az illető település fejlődjön, szépüljön, és megőrizze azt, amit kap. A vezérigazgatónő azt is kihangsúlyozta, hogy a két gyár a jövőben is partnere óhajt lenni Torjának az általuk szervezett szociális programok kivitelezésében.

Az avató ünnepségen  a Pro Pectus Egyesület és a Csodavár Magániskola is jelen volt ahogyan azt tették a többi avató alkalmával is. Ők biztosították a hangulatot és tették felejthetetlenné a gyerekek számára a napot.

 A vezérigazgató jelképesen átadta a szabadidőparkot és a játszóteret Daragus Attila polgármesternek. A község fog gondoskodni a park karbantartásáról és működtetéséről. A polgármester miután megköszönte a falú nevében az ajándékot Bakk Vitális Kingának átadta település nevében Torja képes albumát és a Torjáért kitüntetést. Az avatóünnepség végén Kosztolányi Dezső Akarsz-e játszani? és A játék című versét  hallgathatták meg a jelenlevők György Háromszéki Karola és Márton Iringó tanulók előadásában.

 

Tóth