HungarianMagyarRomanianro-ROEnglish (UK)

GHID EXPLICATIV Pentru elaborarea și implementarea unitară a procedurii de sistem privind comunicarea din oficiu a informațiilor de interes public în format standardizat și deschis și asigurarea transparenței decizionale (.pdf/.doc)

 PROCEDURĂ DE SISTEM (.pdf/.doc)

sisopp

 ◄◄ 
 ◄ 
 ►► 
 ► 
April 2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Támogatás

INFO

Numarul unic pentru
apeluri de urgenta este 112

 112

Facebook Like Box

Jubileumi falunap Torján

Szobrot állítottak a huszármozgalomnak 

image
A túros puliszka idén 60 méteresre sikeredett
Péntektől vasárnapig ünnepeltek az Aporok szülőfalujában. A háromnapos rendezvény szombaton csúcsosodott ki: ismét megszervezték a főzőversenyt, amit idén a Központi Fejlesztési Régió támogatott, és amire 12 csapat nevezett be.

Nem hiányzott a mindenkori főattrakció sem, idén is elkészült a világrekorder túróspuliszka 60 méteres „részlete”.

Szintén szombaton tartották a helyi fiatalok nagykorúsítási ünnepségét, emléklapot kaptak azok a kismamák, akik a múlt évtől hozzájárultak a település lélekszámának a gyarapításához, átadták a felújított orvosi rendelőket, és megtörtént a szalagvágás a futballpályánál. Idén is kiosztották a Torjáért kitüntetéseket: rendhagyó módon nem helybeliek kapták a díjakat, hanem három testvértelepülés képviselői, illetve egy bukaresti és egy nagyszebeni egyetemi tanár.

Szobrot is avattak az Árpád parkban, a vasárnap leleplezett, a marosvásárhelyi Miholcsa József által készített műalkotás a huszármozgalomnak állít emléket. A falunapok részleteire a holnapi Torjai Körképben térünk ki.