HungarianMagyarRomanianro-ROEnglish (UK)

GHID EXPLICATIV Pentru elaborarea și implementarea unitară a procedurii de sistem privind comunicarea din oficiu a informațiilor de interes public în format standardizat și deschis și asigurarea transparenței decizionale (.pdf/.doc)

 PROCEDURĂ DE SISTEM (.pdf/.doc)

sisopp

 ◄◄ 
 ◄ 
 ►► 
 ► 
April 2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Támogatás

INFO

Numarul unic pentru
apeluri de urgenta este 112

 112

Facebook Like Box

Nyugdíjasok ünnepeltek Torján

  • Nyugdíjasok ünnepeltek Torján (+képek)

Szombat november 10-én este a torjai művelődési otthonban mintegy százötven nyugdíjas, zömében a három esztendővel ezelőtt alakult nyugdíjasklub tagjainak jelenlétében tartották meg ötödik alkalommal a torjai nyugdíjasok napját.

Daragus Attila, a nagyközség polgármestere köszöntötte a jelenlevőket, majd átadta a szót Gál Botond tanárnak, Torja legfiatalabb önkormányzati képviselőjének. Ezt követően az Apor Péter Színjátszó Csoport rövid jelenetet mutatott be, szavalt Kovács Katalin könyvtáros, a református dalárda pedig énekszóval köszöntötte az időseket, majd Hatos Mihály altorjai római katolikus plébános és Egyed László Levente feltorjai református lelkipásztor mondott asztali áldást. Idén újdonságnak számított az Üvegbe zárt ízek nevű verseny. Torjai asszonyok befőtteket, különféle savanyúságokat és lekvárokat állítottak ki. A zsűri a kóstolás után mindhárom kategóriában három-három díjat osztott.   (Iochom/Háromszék)

 


Very Simple Image Gallery:
Could not find folder /home/torjainf/public_html/images/phocagallery/nyugdijasok_2012/